Wat is AutoGarantPlan?

Bij AutoGarantPlan vinden wij dat iedereen die een tweedehands auto koopt of verkoopt dat met zo min mogelijk zorgen moet doen. Dus wil jij een auto kopen of verkopen? Dan ben je bij AutoGarantPlan aan het juiste adres.

Je auto online verkopen met zekerheid

Wanneer jij je auto wilt verkopen of inruilen bij een bedrijf zal je vast herkennen dat je hier lang niet het bedrag krijgt wat je in je hoofd had of wat je had verwacht. Dit is de reden dat veel consumenten hun auto tegenwoordig aanbieden op Marktplaats, Autoscout of Gaspedaal. Het blijkt erg succesvol, want een auto online verkopen aan een particulier levert gemiddeld 20% meer op dan wanneer deze wordt ingeruild bij een garage. Echter zijn er nogal wat zaken wat je er van kan weerhouden om je auto zelf te gaan verkopen:

  • De advertentie op alle sites plaatsen;
  • Gaat de transactie wel goed?
  • Heb ik al het papierwerk op orde?
  • Geen zin in gezeur achteraf

Om de online verkoop van je tweedehands auto zo relaxed mogelijk te laten verlopen, bieden wij drie verschillende verkooppakketten aan. In alle pakketten nemen wij de gehele verkoop bij je uit handen; we zorgen voor een stimulerend verkooprapport, we plaatsen je auto op 10 verschillende verkoopsites én we zorgen dat jij netjes je geld krijgt. Daarnaast zit er in elk pakket standaard een garantie op de auto. Mocht er binnen deze termijn iets gebeuren, zorgen wij dat het netjes wordt afgehandeld met de koper.

Wil jij je auto sneller verkopen?

Bekijk dan onze verkooppakketten >

Online auto kopen met garantie

Wettelijk gezien heb je geen garantie wanneer je een auto online bij een particulier koopt. Ondanks dat de verkoper de onderhoudsboekjes er netjes bij heeft en de auto tijdens de proefrit geen gekke dingen vertoond, wil je toch dat extra stukje zekerheid.

Door een van de aankooppakketten van AutoGarantPlan te kopen heb je deze zekerheid. In al onze pakketten zit standaard een uitgebreide aankoopkeuring van de auto en ten minste 1 maand garantie. Het rapport en certificaat ontvang je vooraf en de koop loopt via ons. Hierdoor weet je zeker dat alles veilig en goed verloopt. Mocht er onverhoopt toch iets met je auto gebeuren binnen de garantie termijn, dan lossen wij het voor je op. Nog een extraatje: onze keuring is al een stuk goedkoper dan via andere aanbieders en op garantie bespaart u ruim €300,-!

Je auto kopen met een aankoopkeuring en minimaal 1 maand garantie?

Bekijk dan onze auto aankooppakketten >Open WhatsApp
Kunnen wij u helpen?
Welkom bij AutoGarantPlan. Stuur hier uw bericht, wij helpen u graag!