Veel gestelde vragen (FAQ)

Algemeen

Is AutoGarantPlan iets voor mij?

Als u uw auto wilt verkopen of aankopen met zekerheid dan is AutoGarantPlan zeker iets voor u! Middels een aankoop- of verkoopkeuring wordt uw auto op 110 punten gekeurd en hiermee bent u zeker van een goede aankoop of u kunt aan een potentiële koper aantonen dat de auto gekeurd is. Na de keuring ontvangt u van ons een keuringsrapport. Met de aanvullende 3 of 6 maanden garantie verkoopt u uw auto sneller of u kunt onbezorgd genieten van de door uw aangeschafte auto.

Hoe werkt het precies?

Het is heel simpel. Vul uw gegevens in en meld uw auto aan. Wij nemen contact met u op en regelen alles. U hoeft alleen uw auto naar de Vakgarage bij u in de buurt te brengen en op te halen. Bij het aankopen of verkopen van uw auto stemt u zelf alles af met de verkopende of kopende partij. Wanneer er overeenstemming over het aankoop- of verkoopbedrag is neemt u contact met ons op.

Ik wil graag meer informatie, hoe kom ik in contact met AutoGarantPlan?

Bel ons op 085-7470489 of mail naar info@autogarantplan.nl.

Keuringen

Komt mijn auto in aanmerking voor een keuring?

Alle auto’s van alle merken en bouwjaren kunnen door ons gekeurd worden, zowel voor de aankoopkeuring als de verkoopkeuring.

Ik wil mijn auto aanmelden, hoe doe ik dat?

Klik op de pakketten op onze homepage of op de pagina’s aankoopkeuring of verkoopkeuring. Vul het formulier in en meld uw auto aan.

Ik wil mijn auto laten keuren, kan ik zelf een garage kiezen?

Wij werken met een landelijk netwerk van gespecialiseerde Vakgarages. Vind hier gemakkelijk een Vakgarage bij u in de buurt. Mocht u uw auto bij een andere autogarage willen keuren, neem contact met ons op en wij gaan kijken wat wij kunnen regelen.

Garantie

Komt mijn auto in aanmerking voor garantie?

Niet alle auto’s komen in aanmerking voor garantie. De auto dient een minimale waarde van 7.500,- euro te vertegenwoordigen, is niet ouder dan 10 jaar en heeft een maximale km stand van 150.000 km.

Ik heb garantie afgesloten bij AutoGarantPlan en heb schade, wat moet ik doen?

Stuur een mail naar claims@autogarantplan.nl en wij pakken de claim op.

Wat valt onder de garantie?

Veel! Bekijk onze voorwaarden, hierin staan alle onderdelen vermeld die onder de garantie vallen.

Betalen

Wanneer moet ik betalen?

De keuringen dienen vooraf betaald te worden. Zodra de auto is aangemeld ontvangt u van ons een bevestigingsmail. In deze mail staat een betaalverzoek. Wanneer de betaling is voldaan zal er direct een moment naar keuze voor keuringsafspraak ingepland worden bij een Vakgarage bij u in de buurt.

De garantie wordt pas betaald wanneer de auto aangekocht of verkocht is.

Zijn er onvoorziene kosten?

Nee, de pakketten zijn all-in en er zitten geen “addertjes onder het gras”.

Overig

Hoe promoot AutoGarantPlan de voor de verkoop gekeurde auto’s?

De door AutoGarantPlan gekeurde auto’s voor de verkoop worden door ons op 10 professionele autoverkoopsites geplaatst. Met een verkoopkeuring en een boost via 10 verkoopsites is de kans groot dat de auto snel verkocht wordt.

AutoGarantPlan voor

Autokopers

Koop nu vertrouwd uw auto bij een particulier met zekerheid.

AutoGarantPlan voor

Verkopers

Boost de verkoop van uw auto.

Open WhatsApp
Kunnen wij u helpen?
Welkom bij AutoGarantPlan. Stuur hier uw bericht, wij helpen u graag!