Veel gestelde vragen (FAQ)

Algemeen

Is AutoGarantPlan iets voor mij?

Als je een auto wilt verkopen of aankopen met zekerheid dan is AutoGarantPlan zeker iets voor jou! Middels een aankoop- of verkoopkeuring wordt je auto op 110 punten gekeurd en hiermee ben je zeker van een goede aankoop of je kunt aan een potentiële koper aantonen dat de auto gekeurd is. Na de keuring ontvang je van ons een keuringsrapport. Met de aanvullende 3 of 6 maanden garantie verkoop je jouw auto sneller of kan je onbezorgd genieten van jouw nieuwe auto. Als je zekerheid wilt, dan is AutoGarantPlan zeker iets voor jou!

Hoe werkt het precies?

Het is heel simpel. Vul je gegevens in en meld je auto aan. Wij nemen contact met je op en regelen alles. Jij hoeft alleen jouw auto naar de vakgarage bij jouw in de buurt te brengen en op te halen. Bij het aankopen of verkopen van je auto stem jij zelf alles af met de verkopende of kopende partij. Wanneer er overeenstemming over het aankoop- of verkoopbedrag is neem je contact met ons op.

Ik wil graag meer informatie, hoe kom ik in contact met AutoGarantPlan?

Bel ons op 085-7470489 of mail naar info@autogarantplan.nl.

Keuringen

Komt mijn auto in aanmerking voor een keuring?

Alle auto’s van alle merken en bouwjaren kunnen door ons gekeurd worden, zowel voor de aankoopkeuring als de verkoopkeuring.

Ik wil mijn auto aanmelden, hoe doe ik dat?

Klik op de pakketten op onze homepage of op de pagina’s aankoopkeuring of verkoopkeuring. Vul het formulier in en meld je auto aan.

Ik wil mijn auto laten keuren, kan ik zelf een garage kiezen?

Wij werken met een landelijk netwerk van gespecialiseerde vakgarages. Er is altijd een vakgarage bij jou in de buurt. Mocht je toch de auto bij jouw garage willen keuren dan is er veel mogelijk in overleg. Neem contact met ons op en wij gaan kijken wat wij kunnen regelen.

Garantie

Komt mijn auto in aanmerking voor garantie?

Niet alle auto’s komen in aanmerking voor garantie. De auto dient een minimale waarde van 7.500,- euro te vertegenwoordigen, is niet ouder dan 10 jaar en heeft een maximale km stand van 150.000 km.

Ik heb garantie afgesloten bij AutoGarantPlan en heb schade, wat moet ik doen?

Stuur een mail naar claim@autogarantplan.nl en wij pakken de claim op.

Wat valt onder de garantie?

Veel! Bekijk onze voorwaarden, hierin staan alle onderdelen vermeld die onder de garantie vallen.

Betalen

Wanneer moet ik betalen?

De keuringen dienen vooraf betaald te worden. Zodra de auto is aangemeld ontvang je van ons een bevestigingsmail. In deze mail staat een betaalverzoek. Wanneer de betaling is voldaan zal er direct een keuringsafspraak ingepland worden bij een vakgarage bij jouw in de buurt.

De garantie wordt pas betaald wanneer de auto aangekocht of verkocht is.

Zijn er onvoorziene kosten?

Nee, de pakketten zijn all-in en er zitten geen “addertjes onder het gras”.

Overig

Hoe promoot AutoGarantPlan de voor de verkoop gekeurde auto’s?

De door AutoGarantPlan gekeurde auto’s voor de verkoop worden door ons op 10 professionele autoverkoopsites geplaatst. Met een verkoopkeuring en een boost via 10 verkoopsites is de kans groot dat de auto snel verkocht wordt.

AutoGarantPlan voor

Autokopers

Koop nu vertrouwd je auto bij een particulier met zekerheid.

AutoGarantPlan voor

Verkopers

Boost de verkoop van je auto en bied je klant meer zekerheid.

Open WhatsApp
Hulp nodig?
Hallo, waarmee kunnen we je van dienst zijn?