Over ons

De consument die zijn auto al eens heeft geprobeerd te verkopen of in te ruilen bij een autobedrijf zal het volgende beamen: de prijs die je in gedachte had wordt hier niet aangeboden. Daarom wordt er door consumenten zelf steeds vaker geadverteerd op autoportals als Marktplaats, autoscout etc., om op die manier een hogere waarde voor de auto te proberen te ontvangen.

Echter, er komt bij het particulier verkopen van je auto nogal wat kijken; een advertentie maken, foto’s maken, prijs bepalen, en zeker niet onbelangrijk: de transactie en administratieve afhandeling.

Wij van AutoGarantPlan geloven erin dat dit makkelijker kan en helpen graag om je auto sneller en beter te verkopen.
Daarnaast geloven wij erin dat wanneer je een auto koopt bij een particulier, je dezelfde zekerheid moet hebben als wanneer je dit bij een garage of dealer doet.

Vanuit deze gedachte is AutoGarantPlan in 2019 gestart, als onderdeel van EU Car Trading B.V. Samen met twee vennoten startte Patrick Diepeveen het bedrijf. Patrick is al meer dan 20 jaar actief in de automotive branche.

Sinds de start van AutoGarantPlan in 2019 zijn er vele particuliere autokopers en -verkopers die hun auto met meer zekerheid hebben gekocht of verkocht.

autoverkoop
AutoGarantPlan

Je auto wordt op 110 punten gekeurd.

AutoGarantPlan

Optioneel 3 of 6 maanden garantie.

AutoGarantPlan

Koop of verkoop je auto met meer zekerheid.

Vragen over de aankoop- of verkoopkeuring?

Neem contact op

AutoGarantPlan voor

Autokopers

Koop nu vertrouwd je auto bij een particulier met zekerheid.

AutoGarantPlan voor

Verkopers

Boost de verkoop van je auto en bied je klant meer zekerheid.

Open WhatsApp
Hulp nodig?
Hallo, waarmee kunnen we je van dienst zijn?