Over ons

De consument die zijn auto al eens heeft geprobeerd te verkopen of in te ruilen bij een autobedrijf zal het volgende beamen: de prijs die u in gedachten had wordt hier niet aangeboden. Daarom wordt er door consumenten zelf steeds vaker geadverteerd op autoportals zoals Marktplaats, om op die manier een hogere waarde voor de auto te proberen te ontvangen.

Echter komt er bij het particulier verkopen van de auto nogal wat kijken; een advertentie maken, aantrekkelijke foto’s toevoegen, prijs bepalen en zeker niet onbelangrijk: de transactie en administratieve afhandeling.

Wij geloven dat dit makkelijker kan en helpen of ontzorgen u graag om uw auto sneller en gemakkelijker te verkopen. Dit door het aan te bieden van een verkoopkeuring en bijbehorend garantiecertificaat, zodat u de verkoop van uw auto een boost kunt geven.

Daarnaast zijn wij van mening dat wanneer u een auto koopt bij een particulier, u van dezelfde zekerheid mag genieten als wanneer u de auto bij een autogaragebedrijf aanschaft.

Vanuit deze gedachte is AutoGarantPlan door Patrick Diepeveen en twee vennoten in 2019 opgericht, als onderdeel van EU Car Trading B.V. Patrick is al meer dan 20 jaar actief in de automotive branche.

 

Sinds de start van AutoGarantPlan zijn er al vele particuliere autokopers en verkopers die hun auto met meer zekerheid hebben gekocht of verkocht. Ga hen achterna, de weg naar AutoGarantPlan is eenvoudig te vinden.

autoverkoop
AutoGarantPlan

Uw auto wordt op 110 punten gekeurd.

AutoGarantPlan

Optioneel 3 of 6 maanden garantie.

AutoGarantPlan

Koop of verkoop uw auto met meer zekerheid.

Vragen over de aankoop- of verkoopkeuring?

Neem contact op

AutoGarantPlan voor

Autokopers

Koop nu vertrouwd uw auto bij een particulier met zekerheid.

AutoGarantPlan voor

Verkopers

Boost de verkoop van uw auto.

Open WhatsApp
Kunnen wij u helpen?
Welkom bij AutoGarantPlan. Stuur hier uw bericht, wij helpen u graag!