Aankoopkeuring + 3 maanden garantie voor €359,-

U bent op zoek naar een betrouwbare auto en wilt bij zo’n grote aanschaf zeker van uw zaak zijn en de spreekwoordelijke ‘kat in de zak’ voorkomen.

Maar welke zekerheid heeft u nu wanneer u een auto rechtstreeks koopt van een particulier? U heeft bijvoorbeeld geen garantie als u een auto aanschaft bij een particulier.

Vertrouwd de weg op met het certificaat, keuringsrapport en AGP-garantie

AutoGarantPlan verzorgt een uitgebreide aankoopkeuring voor slechts €359,- inclusief 3 maanden garantie. U betaalt de garantie achteraf wanneer de auto is aangekocht. De auto wordt op meer dan 110 punten gecheckt! U ontvangt een uitgebreid keuringsrapport en een certificaat wanneer u de auto aanschaft.

U krijgt 3 maanden volledige garantie, ongeacht welk automerk en type! Bij een autobedrijf bent u hiervoor veel meer geld kwijt en krijgt u geen onafhankelijke keuring.

Voordelen voor jou

15% tot 20% goedkoper

Goedkoper. In tegenstelling tot de koop bij een autodealer is de aankoop bij een particulier gemiddeld 15% tot 20% goedkoper. Ook is de keuring bij AGP veel goedkoper dan een aankoopkeuring bij een andere aanbieder. En voor garantie bent u bij de meeste autobedrijven meer dan € 600,- kwijt voor alleen de garantie.

Koop je auto met betrouwbaarheid

De aankoopkeuring en het certificaat van de auto zijn van tevoren zichtbaar voor de koper, waardoor u een betrouwbaar beeld krijgt met betrekking tot de staat van de auto.

Defecten vallen binnen 3 maanden in de garantie

Zekerheid. AutoGarantPlan zorgt voor zekerheid bij de koper doordat defecten binnen een tijdsbestek van 3 maanden onder de garantie vallen. Zie onze voorwaarden.

Veilige koop

Wel zo veilig. Voorkom geschillen met de verkoper over achteraf vastgestelde schade en/of onderhoud.

Ontzorging

Totale ontzorging. AutoGarantPlan zorgt voor het hele plaatje. Denk aan garantie en service op goed niveau, zoals u bij een autobedrijf mag verwachten, in plaats van particuliere aankoop. Het voertuig wordt tevens uitgebreid gecontroleerd alvorens u de auto koopt.

AutoGarantPlan

15% tot 20% goedkoper dan bij een autodealer.

AutoGarantPlan

Aankoopkeuring & certificaat van tevoren inzichtelijk.

AutoGarantPlan

Voor een aankooppakket zonder of met 6 maanden garantie, bekijk alle pakketten.

AutoGarantPlan Aankoopkeuring

Meld je auto aan

    Vragen over de aankoop- of verkoopkeuring?

    Neem contact op

    Open WhatsApp
    Hulp nodig?
    Hallo, waarmee kunnen we je van dienst zijn?